Szinterezés | Homokfúvás |Porszórás | Szemcseszórás | Porfestés | Felületvédelem | Rozsdátlanítás | Zsírtalanítás | Műanyagbevonás | Foszfátozás | RAL szín | Lakkozás
» Főoldal
» Szinterezés
» Porszórás
» Homokfúvás
» Lakkozás
» Homokszórás
» Felülettisztítás
» Rozsdátlanítás
» Felületkezelés
» Zsírtalanítás
» Szemcseszórás
» Műanyagbevonás
» Foszfátozás
» Kerámia bevonat
» Felületvédelem
» Elektrosztatikus porszórás
» Bicikli festés
» RAL színek
» Galéria
» Partnerek
 

 
  Műhely: 30/241-6999 Cím: Budapest, XVI. ker.Arany János utca 53 Nyitva: Hétfő - Péntek 07-16-ig

Porfestés magas színvonalon
Ha bármilyen fém anyaga van, amit tartósan szeretne felületkezelni, válassza a korszerű megoldást, amellyel biztosíthatja, hogy évekig ellenálló burkolattal lássa el termékeit.

 

Polimer Kompozit kerámia bevonatrendszer

A nagyfokú kopásállóságot biztosító bevonatrendszer kopásálló kerámiaszemcsékből, és ragasztó-kötő-beágyazó vegyianyagból (polymer mátrix) áll. A kerámiatöltet kiválóan ellenáll a koptató hatásoknak, míg az epoxy polimer mátrix biztosítja a megfelelő kötést, és a kívülről jövő káros hatásokat. A tecnológia nemcsak az új felületek védelmére, hanem a már meglévő, kopott, hiányos felületek javítására, pótlására és ezzel a további kopások elleni védelmére is nagy hatékonysággal használható. A különböző szemcsenagyságú kerámiagolyókkal ellátot anyag alkalmas arra, hogy jól illeszthető legyen és ellenálljon a különböző méretű, eróziót okozó koptató szemcséknek.  A bevonatrendszer utánjavítható, azaz nem kell a már meglévő polimer kompozit bevonatot teljesen újra felületkezelni, hanem akár a helyszínen is kis költséggel javítható a felület, nincs szükség a teljes bevonat újraképzésére.

Az erősen erodált nagy értékű alkatrészek, amelyek már cserére szorulnak, könnyedén szinte az eredeti állapotával megegyező felületűre újíthatóak fel, ezáltal lényeges megtakarítást eredményezhetnek Önnek. Nincs szükség a drága új alkatrészek megrendelésére, esetleges legyártására, hiszen a Polimer Kompozit kopásálló bevonatrendszer segítségével az erősen korrodált felületeket teljesen újjá lehet varázsolni. A költség az eredeti árnak csak a töredéke. A bevonatrendszer alkalmas kémia terhelések elviselésére. Légköri nyomáson ellenáll a tömény kénsavnak, sósavnak is például, de ezeken felül még számos vegyianyag ellen nyújt hosszútávú, tökéletes védelmet.

Műhelyünk készen áll erre a Magyarországon még nem alkalmazott technológiára, s az előkészítés elvégzése után a felhordott kerámia felület alkalmas lesz arra, hogy a nagy igénybevételű alkatrészeket hosszú távon is megvédje a kopástól.

Néhány lehetséges alkalmazás:
 - Vízszállítás, vízkezelés (vízművek, szennyvíz tisztítás)
 - Légszállító berendezések (szellőzés-, elszívás, vákumtechnika)
 - Anyagszállítás, továbbítás (rakodástechnika, szállítópályák és -rendszerek)
 - Gépipar (kémiai kopásnak kitett felületek kezelése)
 - Karbantartás
 - Bányászat, érc feldolgozás, acélipar
 - Élelmiszeripar (őrlő, zúzó berendezések, szivattyúk...)
 - Energiaipar (erűművek hűtési, keringtetési, füstgáz kezelő berendezései...)
 - Vegyipar (kémiai korróziónak kitett berendezések, egyéb szivattyúk, csőrendszerek...)
 - Hajózás (hajócsavarok és egyéb extrém igénybevételnek kitett felületek)

 
  Hirdetés  
     
   
TATUDesign - webshop, webdesign, webáruház, honlapkészítés, portálépítés, portálfejlesztés, portálrendszer, honlap készítés, webfejlesztés, portál építés, portál fejlesztés, portál rendszer, web fejlesztés  
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | GY.I.K.